Your shopping cart is empty!

За нас ...

Актив 90 ООД                                                                                          


 

Нашето производсво започва през 1993 г. в град Хасково, който е най-големия град с производители на облекла в България. След задълбочен анализ на пазара на търсенето на облекла нашият капацитет сериозно увеличи количеството на произвежданите от нас дрехи.

 

През 2001г. ние регистрирахме в Патентно ведомство нашата марки „QUICKLINE” и непосредствено след това се увеличи и нашата продуктова гама като спортни облекла, панталони и др. Нашите основни артикули са : тениски, ризи с къс ръкав, суитчъри, спортни облекла, бански костюми, шапки, дълги и къси панталони, якета, облекла за ежедневието и др.

 

Ние притежаваме много добро качество на нашите облекла , както и добър пазарен дял от пазара на облекла с нашата марка „QUICKLINE”. Междувременно ние сме и подизпълнители на почти всички големи компании от Европа.

 

Вие може да закупите нашите продукти от България и от страните от Югоизточна Европа, защото ние сме износители на горепосочените продукти под формата на подизпълнители на известни марки и компании от Западна Европа. Производствения процес протича в нашата собствена фабрика. Нашият град Хасково е най-големият производител на дрехи в България и на Балканския полуостров.

 

Въпреки това ние сме в състояние да увеличим капацитета си до много големи количества на производство за разлика от други заводи. Прилагаме много строг контрол на качеството и отговаряме на международните стандарти за качество. В момента по голяма част от нашата продукция се изнася към Европейските пазари.

 

Нашата основна цел е всеки месец да увеличаваме нашия износ, като едновременно с това да предлагаме най-доброто качество по време на доставка и най-добрите услуги на нашите клиенти по целия свят.

 

За повече информация или заявки свържете се с нас: ⇒